Drejebog for et danskerbåret event

 Af Redaktionen

Drejebog for et danskerbåret event

Det går dårligt for danskerne: De ryger tidligt ud, og ryger tidligt ud af hovedturneringen (1. eller 2. runde).
Platforme:Internet og TV (Så fremt, at TV sender i forvejen) Det bør dog overvejes om TV overhovedet skal være en del af det. Hvis TV skal være med, bør det overvejes om udsendelsen skal sendes på en eventuel hovedkanal, eller om den skal flyttes over på en nichekanal, så fremt at mediet ejer en sådan.
Mandskab: 1-2 netjournalister. TV Mandskabet skal holdes til et minimum, da interessen for begivenheden ikke vil være stor.
Historier: Nyheder, baggrundsstof og resultater. Grundet det begrænsede mandskab

Det går ok for danskerne: De opfylder forventningerne. Der vil være en eller flere, der når er i spil til kvartfinaler og semifinaler.
Platforme: Internet med liveblog, TV herunder liveTV kan sendes på hovedkanal. Eventuelt radio indslag.
Mandskab: 2-4 netjournalister, der både kan dække live og producere artikler. TV vil skulle engagere kommentatorer og dedikere en reporter til arbejde i marken.
Historier: Udover Nyhed, baggrundsstof og resultater, vil man producere liveblog, lir, uddannelse af bruger og begynde at inddrage brugerne/seerne i form af konkurrencer.

Det går godt for danskerne: Vinder medaljer
Platforme: Internet, Liveblog, TV, LiveTV, Radio
Mandskab:4-6 netjournalister. TV, vil have kommentatorer, folk i marken og mandskab nok til at kunne klare længere optakts og nedtaktsprogrammer.
Historier: Bag om atleterne, De skæve hsitorier, analyse, hvorfor gik det som det gjorde, historisk perspektiv og hjem til venner og familie.

Muligheden for at kommentere er slået fra.