DR P3

Af Simon Johansen

Inden turneringen gik i gang og redaktionen rykkede til Herning, var samarbejde med radio-redaktionen  ikke som udgangspunkt et element vi havde overvejet. Det viste sig dog, at DR Sportens udsendte radioreporter var en god sparringspartner med henblik på at få historier til at leve på flere platformer end bare dr.dk/bordtennis.

I særdeleshed havde vi succes med i flere omgange at levere stof til sportsprogrammet “Liga”, der beskæftiger sig med sport på en let og ofte humørfyldt facon. Med øget fokus på, hvilke historier der passer lige netop hertil, fik vi sat nogle historier i søen, som fungerede rigtig godt både i radioen og på websitet. Med tanke på, hvor mange lyttere disse henvisninger når ud til, kunne det være interessant, hvordan vi kunne have udnyttet dette format endnu bedre, hvis vi havde været opmærksomme på det fra start.

Muligheden for at kommentere er slået fra.